TINGUEM LA FESTA EN PAU: 1a trobada per a l'elaboració del protocol de prevenció d'agressions sexistes en espais d'oci

La Segarrenca, conjuntament amb l'Assemblea de Joves i la Paeria, estem impulsant la creació d'un protocol de prevenció de violència masclista en espais d'oci. Malgrat ser conscients de la necessitat de dotar-nos d'un protocol d'aquestes característiques, ha estat arrel d'una agressió patida durant l'Aquelarre passada que ens ha fet posar fil a l'agulla ràpidament.

Ens dirigim a les diferents entitats organitzadores de festes a Cervera, perquè ens agradaria poder comptar amb vosaltres per a l'elaboració de dit protocol, doncs cada entitat pot aportar una mirada diferent en funció de la seva experiència. Volem que sigui un document que tothom se'l senti seu i li vegi el costat pràctic, per això creiem que és necessari que el construïm entre totes les entitats que, en algun moment o altre de l'any, organitzem festes, saraus, gresques...

Aprofitant també la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista, us convoquem a una primera trobada per explicar-vos el nostre plantejament, com pensem dur-ho a terme i compartir experiències, punts de vista, necessitats, dubtes, suggeriments, i un llarg etcètera!


 
Preneu-ne nota!
Dia: Divendres, 25 de novembre
Hora: 20.30h
Lloc: Centre Obrer

I per acabar-ho d'adobar, us podeu quedar a sopar al mateix Centre Obrer! 

Us hi esperem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada