5 anys de La Figuera, el final d’una etapa



Vet aquí el comiat de La Figuera, la revista gratuïta de La Segarrenca que va néixer fa 5 anys. 

La Figuera ha durat un lustre, doncs, i naixia amb la intenció de reforçar els objectius de La Segarrenca. Associació per a la igualtat: treballar per a la consecució de la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits de la vida pública i privada, en els quals la desigualtat hi és present; promoure l’intercanvi d’opinions, treballs i documents relatius a la situació de les dones en el context social, i estudiar la realitat social en què viuen les dones amb la intenció d’establir accions positives que n’afavoreixin la promoció. 

La revista s’ha editat trimestralment i ha donat cabuda a una gran diversitat de continguts i col·laboracions que ens han permès conèixer amb més profunditat tot allò que té a veure, sobretot, amb el món de la dona i el seu entorn des de diferents punts de vista. 

Tirar endavant una publicació com aquesta suposa un esforç econòmic i una dedicació de temps considerable. Així, tenint en compte aquestes dues condicions, l’equip de redacció actual, molt reduït, ha considerat insostenible seguir amb la publicació i ha decidit tancar la paradeta i centrar-se en les activitats que organitza La Segarrenca al llarg de tot l’any. I és que la implicació en la lluita continua perquè considerem que, atesa la situació de desigualtat actual, calen accions per donar suport a totes les qüestions que afavoreixen l’assoliment de la igualtat entre homes i dones. 

Només ens queda agrair a totes les persones que han col·laborat d’una manera o d’una altra en el projecte de La Figuera, per la seva implicació en un projecte que per nosaltres ha estat molt important. 

I per fer un comiat-homenatge com cal a La Figuera, hem seleccionat alguns continguts que considerem especialment rellevants i que ens agradaria fer-vos arribar al llarg d'aquesta setmana, a través del correu electrònic i a través de les xarxes socials.

El primer dels continguts seleccionats és l’entrevista al pastisser i economista de Bellpuig Josep Manel Busqueta, que es va publicar a l’últim número de La Figuera i que descriu molt bé la situació econòmica i política que estem vivint i de quina manera afecta les dones.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada